Žena koja sedi za stolom i radi na računaru

Automatizujte radnu površinu robotskom automatizacijom procesa

Povežite stare i nove sisteme i smanjite zadatke koji se ponavljaju koristeći automatizaciju zasnovanu na korisničkom interfejsu sa tokovima za radnu površinu – mogućnost robotske automatizacije procesa (RPA) u usluzi Power Automate.

Započnite besplatno

Zašto koristiti robotsku automatizaciju procesa

Povećajte efikasnost

Oslobodite svoj tim od ponavljajućih i dugotrajnih zadataka pomoću automatizacije koja se lako koristi, koja je bez koda kako bi se mogli fokusirati na važnije poslove.

Steknite neograničene mogućnosti

Povežite rešenje sa drugim proizvodima, kao i nove sisteme sa starim, pokrećite na virtuelnim mašinama i iskoristite prednosti partnerskih konektora u dostupnim tokovima u oblaku ili ih sami kreirajte.

Smanjite skupe greške i poboljšajte bezbednost

Bezbednije automatizujte na svakom nivou sa ugrađenom obradom izuzetaka i dostupnom tehnologijom upravljanja, privatnosti i sprečavanja gubitka podataka.

Poboljšajte svoje poslovne procese pomoću RPA

Slika intuitivnog interfejsa

Brzo kreirajte automatizovane tokove posla pomoću vizuelnog dizajnera sa malo kodiranja koji osnažuje sve, bez obzira na tehničku stručnost.

Slika na stotine radnji

Iskoristite stotine radnji prevlačenja i otpuštanja koje ostvaruju interakciju sa korisničkim interfejsom i aplikacijama na radnoj površini. Koristite promenljive i uslovne odredbe, pokrenite aplikacije, kopirajte i nalepite i još mnogo toga.

Slika lakog snimanja koraka

Uštedite vreme tako što ćete pribeležiti radnje miša i tastature i uvesti ih direktno u dizajner vizuelnih elemenata.

Slika RPA sa ili bez nadzora

Pokrenite tokove za radnu površinu ili odgovorite na upite u nadgledanom režimu ili odaberite dostupan nenadgledani režim da biste autonomno pokrenuli tok za radnu površinu u pozadini.

Slika inteligentne automatizacije

Pokrećite tokove za radnu površinu iz dostupnih tokova u oblaku i koristite AI Builder da biste iskoristili hiperautomatizaciju.

Šta klijenti govore o RPA u usluzi Power Automate

Ilustracija pozadine za Coca-Cola Bottling Company
Logo kompanije Coca-Cola Bottling Company United

„Bilo je preskupo praviti API-je za naše zastarele aplikacije… a morali smo i da se krećemo kroz veb-lokaciju nezavisnog proizvođača. Koristili smo Power Automate robote za RPA da popunimo te praznine i automatizujemo proces.“

Allan McDaniel
Manager of Development for BI and Master Data, Coca-Cola
Bottling Company United

Šta analitičari govore o RPA u rešenju Power Automate

Gartner logotip

Kompanija Microsoft proglašena je za lidera u izveštaju Gartner® Magic Quadrant™ for Robotic Process Automation (RPA) iz jula 2021. godine.1

Pročitajte izveštaj
Forrester logotip

Kompanija Microsoft je proglašena za lidera u vodiču The Forrester Wave™: Robotic Process Automation, Q1 2021.

Pročitajte izveštaj

Istražite RPA resurse

Pojedinac koji radi sa laptop računarom u svrhu ilustracije korišćenja operativnog sistema Windows 11

Saznajte kako da povećate produktivnost pomoću RPA u usluzi Power Automate, sada ugrađenoj u operativni sistem Windows 11.

Pojedinac koji radi sa laptop računarom u svrhu ilustracije korišćenja ADV početnog kompleta

Upravljajte RPA radnim opterećenjima sa većom lakoćom koristeći novi Azure Virtual Desktop početni komplet (verzija za pregled).

Pojedinac koji radi sa laptop računarom u svrhu ilustracije korišćenja robota za RPA

Usredsredite se na važne zadatke tako što ćete obučiti softverske robote za RPA da obavljaju zadatke koji se ponavljaju.

Pojedinac koji radi sa laptop računarom u svrhu ilustracije učenja rada sa uslugom Power Automate

Dobijte detaljna uputstva o tome kako da koristite Microsoft Power Automate.

Započnite rad sa tokovima za radnu površinu

Windows 10

Besplatno automatizujte lične tokove za radnu površinu na računaru.

Preuzmite besplatno

Windows 11

Besplatno automatizujte lične tokove za radnu površinu na računaru koristeći aplikaciju koja je dostupna iz menija Početak.

Pokrenite aplikaciju

Power Automate

Isprobajte sve što Power Automate nudi sa pristupom svim tokovima, programskim dodacima i aplikacijama.

Započnite besplatno
1 Gartner Magic Quadrant for Robotic Process Automation, 26. jul 2021, Saikat Ray, Arthur Villa, et al.

GARTNER i Magic Quadrant su registrovani zaštitni znaci i obeležja usluga kompanije Gartner, Inc. i/ili njenih podružnica u SAD i međunarodnih podružnica i ovde se koristi uz dozvolu. Sva prava zadržana.

Gartner ne podržava nijednog dobavljača, proizvod ili uslugu opisanu u svojim istraživačkim publikacijama i ne savetuje korisnike tehnologije da biraju samo one dobavljače sa najvećim ocenama ili drugim osobenostima. Gartner istraživačke publikacije se sastoje od mišljenja o istraživačkoj organizaciji kompanije Gartner i ne treba ih tumačiti kao faktičke tvrdnje. Gartner se odriče svih garancija, izraženih ili impliciranih, u vezi sa ovim istraživanjem, uključujući sve garancije o mogućnosti prodaje ili prikladnosti za određenu svrhu.