Žena koja sedi za stolom i radi na računaru

Automatizujte procese na računaru

Povežite stare i nove sisteme i smanjite zadatke koji se ponavljaju koristeći automatizaciju zasnovanu na korisničkom interfejsu sa tokovima za radnu površinu – mogućnost robotske automatizacije procesa (RPA) u usluzi Power Automate.

Započnite besplatno

Automatizujte posao

Pokrećite automatizaciju uz ljudsku interakciju ili u pozadini.

Nadgledani RPA

Pokrećite tokove za radnu površinu ili odgovarajte na odzive na Windows uređaju.

Nenadgledani RPA

Autonomno pokrećite tokove za radnu površinu na Windows uređajima ili virtuelnim mašinama.

Hostovani RPA

Pokrećite tokove za radnu površinu uz ljudsku interakciju ili autonomno na infrastrukturi koju hostuje Microsoft i koja se automatski skalira.

Brzo kreirajte automatizacije radne površine uz Power Automate za računare, direktno iz „Start“ menija operativnog sistema Windows 11.

Prenesite podatke između oblaka i zastarelog sistema uz Power Automate

Bezbedno obavite automatizaciju na svakom nivou uz ugrađenu obradu izuzetaka i dostupnu tehnologiju upravljanja, privatnosti i sprečavanja gubitka podataka.

Snimak ekrana o upravljanju računarima

Lako primenjujte i skalirajte postupak automatizacije u čitavom preduzeću koristeći virtuelne mašine koje hostuje Microsoft i koje imaju Azure.

Snimak ekrana sa primerom iz usluge Power Automate za računare

Podstaknite učenje i kreiranje pomoću primera tokova za radnu površinu u usluzi Power Automate za računare. Upoznajte se sa logikom i prilagođavajte unapred osmišljene primere svojim potrebama.

Pogledajte Power Automate na delu

Krenite u vođeni obilazak

Saznajte kako da automatizujete zadatke i poslovne procese u svega nekoliko minuta.

Započnite obilazak

Pogledajte demonstracije

Saznajte kako da automatizujete zadatke koji se ponavljaju i oduzimaju vam najviše vremena.

Pogledajte odmah

Istražite slučajeve upotrebe

Pogledajte kako da automatizujete obimne procese, upravljate podacima i poboljšate izveštavanje.

Saznajte više

Pristupajte usluzi Power Automate na računaru

Ako koristite Windows 10/11, možete besplatno da pristupate ličnim tokovima za radnu površinu u usluzi Power Automate za računare. Jednostavno je preuzmite iz prodavnice Microsoft Store ili pokrenite aplikaciju iz „Start“ menija.

Šta klijenti govore o RPA u usluzi Power Automate

Ilustracija pozadine za Coca-Cola Bottling Company
Logo kompanije Coca-Cola Bottling Company United

„Bilo je preskupo praviti API-je za naše zastarele aplikacije… a morali smo i da se krećemo kroz veb-lokaciju nezavisnog proizvođača. Koristili smo Power Automate robote za RPA da popunimo te praznine i automatizujemo proces.“

Allan McDaniel
Manager of Development for BI and Master Data, Coca-Cola
Bottling Company United

Šta analitičari govore o RPA u rešenju Power Automate

Gartner logotip

Saznajte zašto je kompanija Microsoft imenovana za lidera u publikaciji Gartner® Magic Quadrant™ for Robotic Process Automation (RPA) za 2022. godinu.1

Pročitajte izveštaj

Podaci pokazuju da Microsoft Power Platform poboljšava poslovne rezultate

Saznajte kako Power Platform pomaže organizacijama da poboljšaju poslovne rezultate osnaživanjem zaposlenih da kreiraju rešenja za sebe i druge.

140 procenata

ROI tokom tri godine

8,32 miliona USD

neto sadašnja vrednost

Podaci iz naručenog istraživanja Total Economic Impact™ iz avgusta 2022. godine, koje je sprovela kompanija Forrester Consulting u ime kompanije Microsoft, odražavaju trogodišnji ROI i neto sadašnju vrednost (NPV) usvajanja premijum mogućnosti usluge Power Platform u kompozitnoj organizaciji.

Započnite rad sa tokovima za radnu površinu

Windows 10

Automatizujte lične tokove za radnu površinu na računaru bez dodatnih troškova.

Preuzmite odmah

Windows 11

Automatizujte lične tokove za radnu površinu na računaru koristeći aplikaciju koja je dostupna iz „Start“ menija.

Pokrenite aplikaciju

Power Automate

Isprobajte sve što Power Automate nudi sa pristupom svim tokovima, programskim dodacima i aplikacijama.

Započni odmah
1 Gartner, Magic Quadrant for Robotic Process Automation, 26 July 2022, Saikat Ray et al.

GARTNER i Magic Quadrant su registrovani zaštitni znaci i obeležja usluga kompanije Gartner, Inc. i/ili njenih podružnica u SAD i međunarodnih podružnica i ovde se koriste uz dozvolu. Sva prava zadržana.

Gartner ne preporučuje nijednog dobavljača, proizvod ili uslugu opisane u svojim istraživačkim publikacijama i ne savetuje korisnike tehnologije da biraju samo one dobavljače sa najvećim ocenama ili drugim osobenostima. Gartner istraživačke publikacije se sastoje od mišljenja o istraživačkoj organizaciji kompanije Gartner i ne treba ih tumačiti kao faktičke tvrdnje. Gartner se odriče svih garancija, izraženih ili impliciranih, u vezi sa ovim istraživanjem, uključujući sve garancije o mogućnosti prodaje ili prikladnosti za određenu svrhu.

* Ova vremenski ograničena ponuda dostupna je do 31. marta 2023. komercijalnim klijentima preko kanala količinskog licenciranja (VL) i dobavljača rešenja u oblaku (CSP). Ponuda je dostupna i putem usluge Web Direct korisnicima koji imaju pristup Microsoft 365 centru administracije, kao i ulogama globalnog administratora ili administratora za naplatu. Ponuda se odnosi samo na nove klijente, koji su definisani kao osobe koje nemaju plaćene licence u trenutku kupovine. Besplatne licence kao što su probne licence nisu razlog za isključenje korisnika. Potrebna je 12-mesečna kupovina, a ovu ponudu nije moguće kombinovati sa drugim ponudama. Klijenti iz komercijalnog i javnog sektora koji ispunjavaju uslove mogu da dobiju veći popust od 40%. Prikaži detalje.