Uštedite 25 procenata na efikasnoj automatizaciji tokova posla

Novi klijenti mogu da dobiju popust od 25 procenata tokom prve godine korišćenja Microsoft Power Automate plana po korisniku sa nadgledanom robotskom automatizacijom procesa i/ili Microsoft Power Apps plana po korisniku.*

Eliminišite zadatke koji se ponavljaju, unapredite procese i uradite više koristeći manje resursa

Coca-Cola boca sa uštedom od 25 procenata

Upravljanje brzim razvojem

Kompanija Coca-Cola United je održala korak sa velikom ekspanzijom time što je pojednostavila i automatizovala operacije i pravila inovativna rešenja.

Pročitajte kako
T-Mobile je uštedeo 25 procenata

Smanjite vreme koje se troši na obavljanje ručnih zadataka

Kompanija T-Mobile je uštedela 600 FTE sati godišnje koristeći RPA za obavljanje procesa koji se ponavljaju.

Pročitajte kako
illimity Bank je uštedela 25 procenata

Štedite više uz pristup podacima u realnom vremenu

illimity Bank je uštedela 15 sati mesečno rada zaposlenih pojednostavljivanjem, unapređenjem i automatizacijom procesa odobravanja kredita.

Pročitajte kako

Podaci pokazuju da Microsoft Power Platform poboljšava poslovne rezultate

Saznajte kako vaša organizacija može da napreduje ako zaposlene osnažujete da kreiraju rešenja za sebe i druge koristeći Microsoft Power Platform.

140 procenata

ROI tokom tri godine

8,32 miliona USD

Neto sadašnje vrednosti

Navedeni podaci iz naručenog istraživanja Total Economic Impact™ iz avgusta 2022. godine, koje je sprovela kompanija Forrester Consulting, ukazuju na trogodišnji ROI i neto sadašnju vrednost (NPV) usvajanja premijum mogućnosti usluge Microsoft Power Platform.

*Ova vremenski ograničena ponuda dostupna je do 31. marta 2023. komercijalnim klijentima preko kanala količinskog licenciranja (VL) i dobavljača rešenja u oblaku (CSP). Ponuda je dostupna i putem usluge Web Direct korisnicima koji imaju pristup Microsoft 365 centru administracije, kao i ulogama globalnog administratora ili administratora za naplatu. Ponuda se odnosi samo na nove klijente, koji su definisani kao osobe koje nemaju plaćene licence u trenutku kupovine. Besplatne licence kao što su probne licence nisu razlog za isključenje korisnika. Ne može se kombinovati sa drugim ponudama. Prikaži detalje.