Istaknuta slika

Uvedite veštačku inteligenciju u automatizaciju pomoću usluge AI Builder

Kreirajte inteligentnu automatizaciju i pronađite uvide tako što ćete izgraditi prilagođene modele veštačke inteligencije u okviru usluge Power Automate.

Pravite modele veštačke inteligencije u samo nekoliko minuta

Jednostavno za kreiranje

Omogućite svima da razvijaju modele veštačke inteligencije i upravljaju njima uz detaljne smernice i pojednostavljeno upravljanje i usaglašenost.

Lako se povezuje

Primenite veštačku inteligenciju na sve izvore podataka koristeći biblioteku sa preko 500 konektora uključujući one za Microsoft 365 i Dynamics 365.

Lako se proširuje

Dajte programerima alatke za brzo proširenje mogućnosti veštačke inteligencije na Azure API-je pomoću ugrađenih konektora.

Omogućite svima rad sa veštačkom inteligencijom

Razumevanje i obrada teksta

Brzo pravite, obučavajte i objavljujte modele veštačke inteligencije bez pisanja ijednog reda koda, pomoću predložaka i vođenog procesa ili brzo ugradite unapred napravljene komponente direktno u tokove.

Otkrivanje i obrada objekata na slikama

Brzo obrađujte bilo koji tip obrasca pomoću inteligentne automatizacije dokumenata. Izdvajajte podatke iz dokumenata dobijenih e-poštom pomoću alatke AI Builder, uskladite postupak uz Power Automate i olakšajte preglede i odobrenja uz Power Apps.

Predviđanje poslovnih rezultata

Brzo pojednostavite zadatke pomoću modela veštačke inteligencije, kao što su predviđanje, obrada obrazaca, otkrivanje objekata, klasifikacija kategorija i izdvajanje entiteta koristeći jednostavan, intuitivni interfejs. Budite produktivniji pomoću unapred napravljenih scenarija veštačke inteligencije, kao što su čitač vizitkarti, klasifikacija kategorija (verzija za pregled) ili prepoznavanje teksta i prevod.

Lako analizirajte raspoloženje klijenta

Pošto je AI Builder nadograđen na Azure AI mogućnosti i koristi vaše podatke u uslugama Dynamics 365, Microsoft 365 i Microsoft Dataverse, možete da obučavate i pravite modele bez kodiranja i poboljšate inteligenciju poslovnih aplikacija.

Kako klijenti koriste AI Builder

Sonae
Kada sam otkrio da AI Builder može da nauči da čita PDF slike i izvlači potrebne informacije, brzo i lako sam ga uvrstio u naše kritično rešenje. Uspeli smo da... imamo rešenje koje je potpuno automatizovano i bez grešaka.

Edgar Simoes
Projects IT4HR Analyst, Sonae

Ingram Micro
To je prirodno preraslo u [naše] korišćenje automatizacije i mogućnosti veštačke inteligencije kako bismo oslobodili saradnike u prodaji da se angažuju sa klijentima i zajedno brže ostvare uspeh.

James Annes
US Vice President of Business Operations and Transformation, Ingram Micro

QuoteWizard
Oslanjamo se na Microsoft Power Automate da poboljšamo procese i da pomognemo našim inženjerima da se fokusiraju na vrednije poslove.

Joseph Springer
Senior Director of Technology, QuoteWizard

Hexion
Komponente usluga Microsoft Power Platform i AI Builder omogućile su nam da partnerima u poslovima marketinga i prodaje brzo pružimo inovativno i dobro integrisano rešenje u okviru platforme Dynamics 365. Ta platforma je prekretnica u ovom novom svetu koji zahteva brzu isporuku aplikacija.

Jim Parker
Web and Collaboration Service Manager, Hexion

Pređite na sledeći korak

* Ova vremenski ograničena ponuda dostupna je do 31. marta 2023. komercijalnim klijentima preko kanala količinskog licenciranja (VL) i dobavljača rešenja u oblaku (CSP). Ponuda je dostupna i putem usluge Web Direct korisnicima koji imaju pristup Microsoft 365 centru administracije, kao i ulogama globalnog administratora ili administratora za naplatu. Ponuda se odnosi samo na nove klijente, koji su definisani kao osobe koje nemaju plaćene licence u trenutku kupovine. Besplatne licence kao što su probne licence nisu razlog za isključenje korisnika. Potrebna je 12-mesečna kupovina, a ovu ponudu nije moguće kombinovati sa drugim ponudama. Klijenti iz komercijalnog i javnog sektora koji ispunjavaju uslove mogu da dobiju veći popust od 40%. Prikaži detalje.