Istaknuta slika

Uvedite veštačku inteligenciju u automatizaciju pomoću usluge AI Builder

Kreirajte inteligentnu automatizaciju i pronađite uvide tako što ćete izgraditi prilagođene modele veštačke inteligencije u okviru usluge Power Automate.

Pravite modele veštačke inteligencije u samo nekoliko minuta

Jednostavno za kreiranje

Omogućite svima da razvijaju modele veštačke inteligencije i upravljaju njima uz detaljne smernice i pojednostavljeno upravljanje i usaglašenost.

Lako se povezuje

Primenite veštačku inteligenciju na sve izvore podataka koristeći biblioteku sa preko 500 konektora uključujući one za Microsoft 365 i Dynamics 365.

Lako se proširuje

Dajte programerima alatke za brzo proširenje mogućnosti veštačke inteligencije na Azure API-je pomoću ugrađenih konektora.

Poboljšajte tokove posla uz GPT

Pravite moćnije automatizacije

Poboljšajte mogućnosti automatizacije koristeći napredne modele veštačke inteligencije, uključujući GPT, uz uslugu Azure OpenAI Service.

Generisanje teksta

Ubrzajte kreiranje sadržaja pomoću teksta koji generiše veštačka inteligencija i koji može da prođe kao tekst koji je napisao čovek na osnovu skupa uputstava. Koristite različite predloške za različite slučajeve upotrebe kao što su kreativni sadržaj i razgovori sa robotom za ćaskanje.

Odgovaranje na pitanja

Uštedite vreme i resurse automatizacijom procesa odgovaranja na pitanja uz robote koji brzo pronalaze tačne i relevantne informacije.

Slika laptop računara i mobilnog uređaja koja predstavlja predloške rezimiranja

Rezimiranje teksta

Poboljšajte produktivnost i efikasnost pomoću predložaka rezimiranja (u verziji za pregled) da biste analizirali i klasifikovali dugačke dokumente, e-poruke i klastere teksta.

Osnažite sve za rad sa veštačkom inteligencijom

Razumevanje i obrada teksta

Brzo pravite, obučavajte i objavljujte modele veštačke inteligencije bez pisanja ijednog reda koda, pomoću predložaka i vođenog procesa ili brzo ugradite unapred napravljene komponente direktno u tokove.

Otkrivanje i obrada objekata na slikama

Brzo obrađujte bilo koji tip obrasca pomoću inteligentne automatizacije dokumenata. Izdvajajte podatke iz dokumenata dobijenih e-poštom pomoću alatke AI Builder, uskladite postupak uz Power Automate i olakšajte preglede i odobrenja uz Power Apps.

Predviđanje poslovnih rezultata

Brzo pojednostavite zadatke pomoću modela veštačke inteligencije, kao što su predviđanje, obrada obrazaca, otkrivanje objekata, klasifikacija kategorija i izdvajanje entiteta koristeći jednostavan, intuitivni interfejs. Budite produktivniji pomoću unapred napravljenih scenarija veštačke inteligencije, kao što su čitač vizitkarti, klasifikacija kategorija (verzija za pregled) ili prepoznavanje teksta i prevod.

Lako analizirajte raspoloženje klijenta

Pošto je AI Builder nadograđen na Azure AI mogućnosti i koristi vaše podatke u uslugama Dynamics 365, Microsoft 365 i Microsoft Dataverse, možete da obučavate i pravite modele bez kodiranja i poboljšate inteligenciju poslovnih aplikacija.

Kako klijenti koriste AI Builder

Sonae
Kada sam otkrio da AI Builder može da nauči da čita PDF slike i izvlači potrebne informacije, brzo i lako sam ga uvrstio u naše kritično rešenje. Uspeli smo da... imamo rešenje koje je potpuno automatizovano i bez grešaka.

Edgar Simoes
Projects IT4HR Analyst, Sonae

Ingram Micro
To je prirodno preraslo u [naše] korišćenje automatizacije i mogućnosti veštačke inteligencije kako bismo oslobodili saradnike u prodaji da se angažuju sa klijentima i zajedno brže ostvare uspeh.

James Annes
US Vice President of Business Operations and Transformation, Ingram Micro

QuoteWizard
Oslanjamo se na Microsoft Power Automate da poboljšamo procese i da pomognemo našim inženjerima da se fokusiraju na vrednije poslove.

Joseph Springer
Senior Director of Technology, QuoteWizard

Hexion
Komponente usluga Microsoft Power Platform i AI Builder omogućile su nam da partnerima u poslovima marketinga i prodaje brzo pružimo inovativno i dobro integrisano rešenje u okviru platforme Dynamics 365. Ta platforma je prekretnica u ovom novom svetu koji zahteva brzu isporuku aplikacija.

Jim Parker
Web and Collaboration Service Manager, Hexion

Pređite na sledeći korak