Istaknuta slika

Uvedite veštačku inteligenciju u automatizaciju pomoću usluge AI Builder

Kreirajte inteligentnu automatizaciju i pronađite uvide tako što ćete izgraditi prilagođene modele veštačke inteligencije u okviru usluge Power Automate.

Pravite modele veštačke inteligencije u samo nekoliko minuta

Jednostavno za kreiranje

Omogućite svima da razvijaju modele veštačke inteligencije i upravljaju njima uz detaljne smernice i pojednostavljeno upravljanje i usaglašenost.

Lako se povezuje

Primenite veštačku inteligenciju na sve izvore podataka koristeći biblioteku sa preko 500 konektora uključujući one za Microsoft 365 i Dynamics 365.

Lako se proširuje

Dajte programerima alatke za brzo proširenje mogućnosti veštačke inteligencije na Azure API-je pomoću ugrađenih konektora.

Omogućite svima rad sa veštačkom inteligencijom

Razumevanje i obrada teksta

Brzo pravite, obučavajte i objavljujte modele veštačke inteligencije bez pisanja ijednog reda koda, pomoću predložaka i vođenog procesa ili brzo ugradite unapred napravljene komponente direktno u tokove.

Otkrivanje i obrada objekata na slikama

Brzo obrađujte bilo koji tip obrasca pomoću inteligentne automatizacije dokumenata. Izdvajajte podatke iz dokumenata dobijenih e-poštom pomoću alatke AI Builder, uskladite postupak uz Power Automate i olakšajte preglede i odobrenja uz Power Apps.

Predviđanje poslovnih rezultata

Brzo pojednostavite zadatke pomoću modela veštačke inteligencije, kao što su predviđanje, obrada obrazaca, otkrivanje objekata, klasifikacija kategorija i izdvajanje entiteta koristeći jednostavan, intuitivni interfejs. Budite produktivniji pomoću unapred napravljenih scenarija veštačke inteligencije, kao što su čitač vizitkarti, klasifikacija kategorija (verzija za pregled) ili prepoznavanje teksta i prevod.

Lako analizirajte raspoloženje klijenta

Pošto je AI Builder nadograđen na Azure AI mogućnosti i koristi vaše podatke u uslugama Dynamics 365, Microsoft 365 i Microsoft Dataverse, možete da obučavate i pravite modele bez kodiranja i poboljšate inteligenciju poslovnih aplikacija.

Kako klijenti koriste AI Builder

„Jednom kada sam otkrio da AI Builder može da nauči da čita PDF slike i izvlači potrebne informacije, bilo je brzo i lako da ih uvrstimo u naše kritično rešenje. Uspeli smo da... imamo rešenje koje je potpuno automatizovano i bez grešaka.“

Edgar Simoes
Projects IT4HR Analyst, Sonae

„To bi prirodno bio napredak [nama] ako koristimo automatizaciju i mogućnosti veštačke inteligencije da oslobodimo naše saradnike u prodaji kako bi mogli da komuniciraju sa klijentima i zajedno, brže vode ka uspehu.“

James Annes
US Vice President of Business Operations and Transformation, Ingram Micro

„Oslanjamo se na Microsoft Power Automate da poboljšamo procese i da pomognemo našim inženjerima da se fokusiraju na posao veće vrednosti.“

Joseph Springer
Senior Director of Technology, QuoteWizard

„Komponente usluga Microsoft Power Platform i AI Builder omogućile su nam da poslovnim partnerima za marketing i prodaju brzo isporučimo inovativno i dobro integrisano rešenje u okviru platforme Dynamics 365. Ona predstavlja prekretnicu u ovom novom svetu koji zahteva brzu isporuku aplikacija.“

Jim Parker
Web and Collaboration Service Manager, Hexion

Saznajte više o alatki AI Builder

Slika vodiča sa uputstvima da na najbolji način iskoristite AI Builder

Pristupajte informacijama samopomoći i vodičima sa uputstvima kako biste na najbolji način iskoristili AI Builder.

Slika različitih modula za učenje svojim tempom za AI Builder

Pregledajte različite module za učenje da biste počeli da usavršavate veštine.

Pređite na sledeći korak