Istaknuta slika na toku početne stranice.

Vodite računa o važnim stvarima.
Ostalo automatizujte.

Pojednostavite zadatke koji se ponavljaju i postupke bez papira uz Microsoft Power Automate da biste mogli da se usredsredite na ono što je najvažnije.

Započnite besplatno

Microsoft Build: Saznajte više o automatizaciji putem automatskog skaliranja u oblaku pomoću pregleda hostovanih nenadgledanih RPA robota, poboljšanja usluge Process advisor i još mnogo toga.

Pročitajte blog

Najavljujemo najnovija poboljšanja za AI Builder koja programerima nude nove mogućnosti veštačke inteligencije sa malo kodiranja.

Pročitajte blog

Pretvaranje zastarelih procesa u automatizovane

Otkrijte bolji način da obavljate poslove u organizaciji.

Slika Power Automate izveštaja

Brza i bezbednija automatizacija

Omogućite svima da prave automatizovane procese sa tokovima u usluzi Power Automate. Koristite alatke sa malo kodiranja, sa prevlačenjem i otpuštanjem i na stotine unapred izgrađenih konektora koji sa lakoćom automatizuju ponavljajuće, svakodnevne zadatke.

Povećajte efikasnost

Snimite i vizuelizujte svoje kompletne procese uz Process Advisor, pružajući vođene preporuke za kreiranje tokova i dubokih uvida sa kojima nije potrebno nagađati šta treba automatizovati.

Poboljšanje tokova posla uz veštačku inteligenciju

Neka vaša automatizacija bude još pametnija uz AI Builder. Brzo obrađujte obrasce koristeći automatizaciju dokumenata, odobravajte procese, detektujte slike i tekst ili kreirajte pomoću unapred napravljenih modela.

Automatizujte bilo gde. Bilo kad.

Proširite svoje mogućnosti automatizacije na računare, veb i mobilne uređaje pomoću Power Automate aplikacija.

Power Automate za stone računare

Kreirajte tokove za radnu površinu i upravljajte njima u operativnom sistemu Windows.

Saznajte više

Power Automate za mobilne uređaje

Kreirajte tokove u oblaku i upravljajte njima u pokretu.

Saznajte više

Power Automate za Web

Kreirajte sve aspekte vaših automatizacija i upravljajte njima sa centralnog portala.

Saznajte više

Power Automate za Microsoft Teams

Kreirajte tokovima u oblaku i upravljajte njima u čvorištu za timski rad.

Saznajte više
Slika koja prikazuje automatizaciju u više polja

Otkrijte koje rešenje za automatizaciju je pravo za vas

Slika koja prikazuje automatizaciju u više polja

Pravi klijenti. Pravi rezultati.

Ilustracija pozadine za Coca Cola Bottling Company

U velikoj meri vas rešava prekomernog posla

Coca-Cola Bottling Company United koristila je robotsku automatizaciju procesa za zamenu zamornih postupaka poručivanja i fakturisanja pojednostavljenim procesima.

Ilustracija pozadine za T - Mobile

Pozivanje inicijativa za odobrenje

T-Mobile koristi Power Automate za orkestraciju zahteva za odobrenje za nove promocije putem usluge Microsoft Teams, prateći napredak pomoću Power BI kontrolnih tabli.

Ilustracija pozadine za Illimity

Skraćivanje procesa obrade zajmova

Prva italijanska banka u oblaku illimity je koristila Power Automate da bi brže odgovarala na zahteve za zajmove i tako skratila vreme obrade za 15 sati mesečno.

Ilustracija pozadine za Quote Wizard

Automatsko uparivanje talenata i zadataka

QuoteWizard je napravio automatizovani sistem koji odgovara tiketima za razvoj za pravi talenat u pravo vreme i pomaže kompaniji da poboljša efikasnost.

Ilustracija pozadine za Capitol

Prelazak na platinu pomoću automatizacije

Capitol Music Group je smanjila troškove, pojednostavila operacije etikete i ubrzala izdavanja, zamenjujući ručni unos podataka i prekinutih podataka.

Prepoznat kao lider

gartner

Saznajte zašto je kompanija Microsoft imenovana za lidera u izdanju za 2021. godinu publikacije Gartner® Magic Quadrant™ for Robotic Process Automation (RPA).1

Pročitajte izveštaj

Saznajte kako da automatizujete poslovne procese pomoću tehnologija koje uključuju robotsku automatizaciju procesa kako biste zadovoljili potrebe poslovanja koje se stalno menjaju.

Pročitajte izveštaj
forrester

Saznajte zašto je kompanija Microsoft imenovana za lidera u publikaciji The Forrester Wave™: Robotic Process Automation, Q1 2021.

Pročitajte izveštaj

Otkrijte zašto je kompanija Microsoft imenovana za lidera u publikaciji The Forrester Wave™: Digital Process Automation Software, Q4 2021.

Pročitajte izveštaj

1 Gartner, Magic Quadrant for Robotic Process Automation, 26 July 2021, Saikat Ray et al.

GARTNER i Magic Quadrant su registrovani žigovi i oznake usluga kompanije Gartner, Inc. i/ili njenih podružnica u SAD i širom sveta i ovde se koriste uz dozvolu. Sva prava zadržana.

Forrester logotip

Power Automate pokreće poslovnu transformaciju

Saznajte kako su preduzeća smanjila troškove razvoja i povećala ukupnu efikasnost koristeći Power Automate u ovom naručenom Total Economic Impact™ istraživanju.

199%

ROI tokom 3 godine


1,41 mil USD

Ušteda vremena radnika tokom 3 godine, nakon primene ostvarene produktivnosti od 50%


27,4%

Smanjen broj grešaka zbog povećane automatizacije

Rezultati su zasnovani na anketiranim klijentima složene organizacije. Total Economic Impact™ usluge Power Automate, naručeno istraživanje koje je sproveo Forrester Consulting aprila 2020.

Kako ljudi svuda efikasno podstiču efikasnost tokovima

Slika na kojoj je Nick

„Automatizujem većinu funkcija lanca snabdevanja. Napokon mogu da vidim podatke koji utiču na našu organizaciju i unosim promene na osnovu njih.“

Nick G

Power Platform Developer + Data Modeler

Slika na kojoj je Elaiza

„Automatizacija različitih aplikacija i usluga je sada veoma laka, od odlaganja e-poruka na osnovu vremenskih zona do poboljšanja načina na koji klijenti posluju.“

Elaiza B

Senior Consultant + Flow Enthusiast

Slika na kojoj je Sandy

„Lako je započeti posao, kreirati korisne aplikacije i tokove posla uz jako malo truda.“

Sandy U

Technical Evangelist + Master Explainer

Slika na kojoj je Joe

„Lako mogu da pozovem više tokova podataka, čime smanjujem obim posla i trud koji ulažem.“

Joe U

Senior Power Platform Developer and Consultant + Automation Boss

Slika na kojoj je Keith

„Power Automate mi pomaže da uštedim puno vremena. Daje mi podršku kad god mi je laptop zatvoren. Koristim Power Automate bukvalno za sve, od ETL zadataka do slanja sjajnih izveštaja o ukupnim vrednostima.“

Keith W

Solutions Architect + Process Fixer

Istražite Power Automate predloške

Počnite odmah da automatizujete uobičajene poslovne procese pomoću hiljada unapred napravljenih predložaka.

Ostvarite prednost nad konkurencijom povezivanjem svih podataka

Povežite tokove posla sa stotinama izvora podataka pomoću biblioteke konektora i usluge Microsoft Dataverse kako biste lakše objedinili podatke u jedan izvor i otkrivali uvide, ali i prilagodili i proširili Microsoft 365, Dynamics 365 i Azure mogućnosti.

Azure logotip

Ubrzajte razvoj toka posla uz Azure

Proširite Power Automate uslugom Azure da biste brže pravili automatizovana rešenja. Besprekorno skalirajte automatizaciju u oblaku na Azure virtuelnim mašinama (VM) kako biste smanjili broj internih odobrenja i troškove nenadgledanih RPA instanci. Osim toga, počnite da modelujete procese tako što ćete se povezati sa svim svojim podacima u usluzi Azure i pružiti timovima za razvoj opcije za poboljšanje komunikacije pomoću Power Automate konektora, kao što su Azure DevOps konektori.

Moćni sami. Još bolji zajedno.

Pravite moćna kompletna poslovna rešenja povezivanjem usluge Power Automate na celoj platformi Microsoft Power Platform, kao i sa Microsoft 365, Dynamics 365, Azure i stotinama drugih aplikacija da biste podsticali inovacije u organizaciji.

 Power Apps powerapps

Power Apps

Pravite aplikacije za svega nekoliko sati, a ne meseci, koje se lako povezuju sa podacima, koriste izraze nalik onima u programu Excel za dodavanje logike i mogu da se pokreću na vebu, kao i na iOS i Android uređajima.

 Power Apps powerbi

Power BI

Objedinite podatke iz mnogo izvora da biste kreirali interaktivne, sveobuhvatne kontrolne table i izveštaje koji pružaju operativne uvide i poboljšavaju poslovne rezultate.

 Power Apps powervirtualagents

Power Virtual Agents

Jednostavno pravite robote za ćaskanje da biste kreirali bogato iskustvo razgovora sa klijentima i zaposlenima i to bez kodiranja.

 Power Apps powerpages

Power Pages

Brzo pravite i pokrećite prilagođene poslovne veb-lokacije koje zahtevaju malo programiranja – objedinite podatke i povežite klijente sa važnim informacijama i uslugama.

Logotip pridruživanja zajednici

Pridružite se zajednici i dobićete podršku i savete

Povežite se sa desetinama hiljada članova Power Automate zajednice širom sveta i dobijajte dragocene uvide i savete od Power Automate tima.

Istražite Power Automate

Pogledajte kako vam Power Automate pomaže da automatizujete poslovne procese i povećate produktivnost.

Unesite važeću adresu e-pošte.

Žao nam je, došlo je do greške. Pokušajte ponovo.

Preuzmite aplikaciju za mobilne uređaje