Istaknuta slika na toku početne stranice.

Vodite računa o važnim stvarima.
Ostalo automatizujte.

Streamline repetitive tasks and business processes with Microsoft Power Automate—so you can focus your attention where it’s needed most.

Započnite besplatno

Microsoft Build: Saznajte više o automatizaciji putem automatskog skaliranja u oblaku pomoću pregleda hostovanih nenadgledanih RPA robota, poboljšanja usluge Process advisor i još mnogo toga.

Pročitajte blog

Najavljujemo najnovija poboljšanja za AI Builder koja programerima nude nove mogućnosti veštačke inteligencije sa malo kodiranja.

Pročitajte blog

Pretvaranje zastarelih procesa u automatizovane

Otkrijte bolji način da obavljate poslove u organizaciji.

Slika Power Automate izveštaja

Brza i bezbednija automatizacija

Empower everyone to build automated processes using low-code, drag-and-drop tools. With hundreds of pre-built connectors, thousands of templates, and AI assistance, it’s easy to automate repetitive tasks.

Povećajte efikasnost

Record and visualize end-to-end processes using process and task mining with Process Advisor. It takes the guesswork out of what to automate by providing guided recommendations for creating flows.

Poboljšanje tokova posla uz veštačku inteligenciju

Make your automations even smarter using AI Builder. Quickly process forms using document automation, plus process approvals, detect images and text, or create with prebuilt models.

Automatizujte bilo gde. Bilo kad.

Proširite svoje mogućnosti automatizacije na računare, veb i mobilne uređaje pomoću Power Automate aplikacija.

Power Automate za stone računare

Kreirajte tokove za radnu površinu i upravljajte njima u operativnom sistemu Windows.

Saznajte više

Power Automate za mobilne uređaje

Run and manage cloud flows on the go.

Preuzmite odmah

Power Automate za Web

Kreirajte sve aspekte vaših automatizacija i upravljajte njima sa centralnog portala.

Saznajte više

Power Automate za Microsoft Teams

Kreirajte tokovima u oblaku i upravljajte njima u čvorištu za timski rad.

Saznajte više
Slika koja prikazuje automatizaciju u više polja

Otkrijte koje rešenje za automatizaciju je pravo za vas

Slika koja prikazuje automatizaciju u više polja

Pravi klijenti. Pravi rezultati.

Ilustracija pozadine za Coca Cola Bottling Company

U velikoj meri vas rešava prekomernog posla

Coca-Cola Bottling Company United koristila je robotsku automatizaciju procesa za zamenu zamornih postupaka poručivanja i fakturisanja pojednostavljenim procesima.

Ilustracija pozadine za T - Mobile

Embracing low code to optimize processes

T-Mobile makes Microsoft Power Platform available to all employees and encourages them to create their own businesses solutions, providing guidance as needed.

Ilustracija pozadine za Illimity

Skraćivanje procesa obrade zajmova

Prva italijanska banka u oblaku illimity je koristila Power Automate da bi brže odgovarala na zahteve za zajmove i tako skratila vreme obrade za 15 sati mesečno.

Ilustracija pozadine za Quote Wizard

Automatsko uparivanje talenata i zadataka

QuoteWizard je napravio automatizovani sistem koji odgovara tiketima za razvoj za pravi talenat u pravo vreme i pomaže kompaniji da poboljša efikasnost.

Ilustracija pozadine za Capitol

Prelazak na platinu pomoću automatizacije

Capitol Music Group je smanjila troškove, pojednostavila operacije etikete i ubrzala izdavanja, zamenjujući ručni unos podataka i prekinutih podataka.

Prepoznat kao lider

gartner

Saznajte zašto je kompanija Microsoft imenovana za lidera u izdanju za 2022. godinu publikacije Gartner® Magic Quadrant™ for Robotic Process Automation (RPA).1

Pročitajte izveštaj

1 Gartner, Magic Quadrant for Robotic Process Automation, 26 July 2022, Saikat Ray et al.

GARTNER i Magic Quadrant su registrovani žigovi i oznake usluga kompanije Gartner, Inc. i/ili njenih podružnica u SAD i širom sveta i ovde se koriste uz dozvolu. Sva prava zadržana.

Gartner ne preporučuje nijednog dobavljača, proizvod ili uslugu opisane u svojim istraživačkim publikacijama i ne savetuje korisnike tehnologije da biraju samo one dobavljače sa najvećim ocenama ili drugim osobenostima. Gartner istraživačke publikacije se sastoje od mišljenja o istraživačkoj organizaciji kompanije Gartner i ne treba ih tumačiti kao faktičke tvrdnje. Gartner se odriče svih garancija, izraženih ili impliciranih, u vezi sa ovim istraživanjem, uključujući sve garancije o mogućnosti prodaje ili prikladnosti za određenu svrhu.

Forrester logotip

Power Automate pokreće poslovnu transformaciju

Saznajte kako su preduzeća smanjila troškove razvoja i povećala ukupnu efikasnost koristeći Power Automate u ovom naručenom Total Economic Impact™ istraživanju.

199%

ROI tokom 3 godine


1,41 mil USD

Ušteda vremena radnika tokom 3 godine, nakon primene ostvarene produktivnosti od 50%


27,4%

Smanjen broj grešaka zbog povećane automatizacije

Rezultati su zasnovani na anketiranim klijentima složene organizacije. Total Economic Impact™ usluge Power Automate, naručeno istraživanje koje je sproveo Forrester Consulting aprila 2020.

Kako ljudi svuda efikasno podstiču efikasnost tokovima

Slika na kojoj je Nick

„Automatizujem većinu funkcija lanca snabdevanja. Napokon mogu da vidim podatke koji utiču na našu organizaciju i unosim promene na osnovu njih.“

Nick G

Power Platform Developer + Data Modeler

Slika na kojoj je Elaiza

„Automatizacija različitih aplikacija i usluga je sada veoma laka, od odlaganja e-poruka na osnovu vremenskih zona do poboljšanja načina na koji klijenti posluju.“

Elaiza B

Senior Consultant + Flow Enthusiast

Slika na kojoj je Sandy

„Lako je započeti posao, kreirati korisne aplikacije i tokove posla uz jako malo truda.“

Sandy U

Technical Evangelist + Master Explainer

Slika na kojoj je Joe

„Lako mogu da pozovem više tokova podataka, čime smanjujem obim posla i trud koji ulažem.“

Joe U

Senior Power Platform Developer and Consultant + Automation Boss

Slika na kojoj je Keith

„Power Automate mi pomaže da uštedim puno vremena. Daje mi podršku kad god mi je laptop zatvoren. Koristim Power Automate bukvalno za sve, od ETL zadataka do slanja sjajnih izveštaja o ukupnim vrednostima.“

Keith W

Solutions Architect + Process Fixer

Istražite Power Automate predloške

Počnite odmah da automatizujete uobičajene poslovne procese pomoću hiljada unapred napravljenih predložaka.

Ostvarite prednost nad konkurencijom povezivanjem svih podataka

Povežite tokove posla sa stotinama izvora podataka pomoću biblioteke konektora i usluge Microsoft Dataverse kako biste lakše objedinili podatke u jedan izvor i otkrivali uvide, ali i prilagodili i proširili Microsoft 365, Dynamics 365 i Azure mogućnosti.

Azure logotip

Ubrzajte razvoj toka posla uz Azure

Proširite Power Automate uslugom Azure da biste brže pravili automatizovana rešenja. Besprekorno skalirajte automatizaciju u oblaku na Azure virtuelnim mašinama (VM) kako biste smanjili broj internih odobrenja i troškove nenadgledanih RPA instanci. Osim toga, počnite da modelujete procese tako što ćete se povezati sa svim svojim podacima u usluzi Azure i pružiti timovima za razvoj opcije za poboljšanje komunikacije pomoću Power Automate konektora, kao što su Azure DevOps konektori.

Moćni sami. Još bolji zajedno.

Pravite moćna kompletna poslovna rešenja povezivanjem usluge Power Automate na celoj platformi Microsoft Power Platform, kao i sa Microsoft 365, Dynamics 365, Azure i stotinama drugih aplikacija da biste podsticali inovacije u organizaciji.

 Power Apps powerapps

Power Apps

Pravite aplikacije za svega nekoliko sati, a ne meseci, koje se lako povezuju sa podacima, koriste izraze nalik onima u programu Excel za dodavanje logike i mogu da se pokreću na vebu, kao i na iOS i Android uređajima.

 Power Apps powerbi

Power BI

Objedinite podatke iz mnogo izvora da biste kreirali interaktivne, sveobuhvatne kontrolne table i izveštaje koji pružaju operativne uvide i poboljšavaju poslovne rezultate.

 Power Apps powervirtualagents

Power Virtual Agents

Jednostavno pravite robote za ćaskanje da biste kreirali bogato iskustvo razgovora sa klijentima i zaposlenima i to bez kodiranja.

 Power Apps powerpages

Power Pages

Rapidly build and launch customized, low-code business websites—unifying your data and connecting customers to vital information and services.

Logotip pridruživanja zajednici

Pridružite se zajednici i dobićete podršku i savete

Povežite se sa desetinama hiljada članova Power Automate zajednice širom sveta i dobijajte dragocene uvide i savete od Power Automate tima.

Istražite Power Automate

Pogledajte kako vam Power Automate pomaže da automatizujete poslovne procese i povećate produktivnost.

Unesite važeću adresu e-pošte.

Žao nam je, došlo je do greške. Pokušajte ponovo.

Download our apps