Istaknuta slika na toku početne stranice.

Vodite računa o važnim stvarima.
Ostalo automatizujte.

Uradite više uz manje pojednostavljivanjem zadataka koji se ponavljaju i poslovnih procesa – povećavajući efikasnost i smanjujući troškove – pomoću rešenja Microsoft Power Automate.

Najavljujemo hostovani RPA u rešenju Power Automate: oslobodite IT resurse i smanjite troškove uz modernizovanu, automatski skalabilnu infrastrukturu.

Pročitajte blog

Microsoft Ignite: Saznajte više o najnovijim inovacijama u vezi sa uslugom Power Automate kako biste skalirali hiperautomatizaciju u organizaciji pomoću veštačke inteligencije.

Pročitajte blog

Pretvaranje zastarelih procesa u automatizovane

Otkrijte bolji način da obavljate poslove u organizaciji.

Slika Power Automate izveštaja

Brza i bezbednija automatizacija

Omogućite svima da prave automatizovane procese uz alatke sa niskim kodiranjem, kao i prevlačenjem i otpuštanjem. Uz više stotina unapred izgrađenih konektora, na hiljade predložaka i pomoć u vidu veštačke inteligencije, lako ćete automatizovati zadatke koji se ponavljaju.

Povećajte efikasnost

Snimajte i vizuelizujte kompletne procese pomoću traženja procesa i zadataka uz Process Advisor. Nećete više morati da nagađate šta da automatizujete jer ćete dobijati vođene preporuke za kreiranje tokova.

Poboljšanje tokova posla uz veštačku inteligenciju

Neka vaše automatizacije budu još pametnije uz AI Builder. Brzo obrađujte obrasce koristeći automatizaciju dokumenata, odobravajte procese, detektujte slike i tekst ili kreirajte pomoću unapred napravljenih modela.

Automatizujte bilo gde. Bilo kad.

Proširite svoje mogućnosti automatizacije na računare, veb i mobilne uređaje pomoću Power Automate aplikacija.

Power Automate za stone računare

Kreirajte tokove za radnu površinu i upravljajte njima u operativnom sistemu Windows.

Saznajte više

Power Automate za mobilne uređaje

Pokrećite tokove u oblaku i upravljajte njima u pokretu.

Preuzmite odmah

Power Automate za Web

Kreirajte sve aspekte vaših automatizacija i upravljajte njima sa centralnog portala.

Saznajte više

Power Automate za Microsoft Teams

Kreirajte tokovima u oblaku i upravljajte njima u čvorištu za timski rad.

Saznajte više
Slika koja prikazuje automatizaciju u više polja

Otkrijte koje rešenje za automatizaciju je pravo za vas

Slika koja prikazuje automatizaciju u više polja

Pravi klijenti. Pravi rezultati.

Ilustracija pozadine za Coca Cola Bottling Company

U velikoj meri vas rešava prekomernog posla

Coca-Cola Bottling Company United koristila je robotsku automatizaciju procesa za zamenu zamornih postupaka poručivanja i fakturisanja pojednostavljenim procesima.

Ilustracija pozadine za T - Mobile

Prihvatanje alatki koje zahtevaju nisko kodiranje radi optimizacije procesa

Kompanija T-Mobile je svim zaposlenima na raspolaganje stavila Microsoft Power Platform i po potrebi im pruža smernice kako bi ih podstakla da kreiraju sopstvena poslovna rešenja.

Ilustracija pozadine za Illimity

Skraćivanje procesa obrade zajmova

Prva italijanska banka u oblaku illimity je koristila Power Automate da bi brže odgovarala na zahteve za zajmove i tako skratila vreme obrade za 15 sati mesečno.

Ilustracija pozadine za Quote Wizard

Automatsko uparivanje talenata i zadataka

QuoteWizard je napravio automatizovani sistem koji odgovara tiketima za razvoj za pravi talenat u pravo vreme i pomaže kompaniji da poboljša efikasnost.

Ilustracija pozadine za Capitol

Prelazak na platinu pomoću automatizacije

Capitol Music Group je smanjila troškove, pojednostavila operacije etikete i ubrzala izdavanja, zamenjujući ručni unos podataka i prekinutih podataka.

Prepoznat kao lider

gartner

Saznajte zašto je kompanija Microsoft imenovana za lidera u izdanju za 2022. godinu publikacije Gartner® Magic Quadrant™ for Robotic Process Automation (RPA).1

Pročitajte izveštaj

1 Gartner, Magic Quadrant for Robotic Process Automation, 26 July 2022, Saikat Ray et al.

GARTNER i Magic Quadrant su registrovani žigovi i oznake usluga kompanije Gartner, Inc. i/ili njenih podružnica u SAD i širom sveta i ovde se koriste uz dozvolu. Sva prava zadržana.

Gartner ne preporučuje nijednog dobavljača, proizvod ili uslugu opisane u svojim istraživačkim publikacijama i ne savetuje korisnike tehnologije da biraju samo one dobavljače sa najvećim ocenama ili drugim osobenostima. Gartner istraživačke publikacije se sastoje od mišljenja o istraživačkoj organizaciji kompanije Gartner i ne treba ih tumačiti kao faktičke tvrdnje. Gartner se odriče svih garancija, izraženih ili impliciranih, u vezi sa ovim istraživanjem, uključujući sve garancije o mogućnosti prodaje ili prikladnosti za određenu svrhu.

Forrester logotip

Power Automate pokreće poslovnu transformaciju

Saznajte kako su preduzeća smanjila troškove razvoja i povećala ukupnu efikasnost koristeći Power Automate u ovom naručenom Total Economic Impact™ istraživanju.

199%

ROI tokom 3 godine


1,41 mil USD

Ušteda vremena radnika tokom 3 godine, nakon primene ostvarene produktivnosti od 50%


27,4%

Smanjen broj grešaka zbog povećane automatizacije

Rezultati su zasnovani na anketiranim klijentima složene organizacije. Total Economic Impact™ usluge Power Automate, naručeno istraživanje koje je sproveo Forrester Consulting aprila 2020.

Kako ljudi svuda efikasno podstiču efikasnost tokovima

Slika na kojoj je Nick

„Automatizujem većinu funkcija lanca snabdevanja. Napokon mogu da vidim podatke koji utiču na našu organizaciju i unosim promene na osnovu njih.“

Nick G

Power Platform Developer + Data Modeler

Slika na kojoj je Elaiza

„Automatizacija različitih aplikacija i usluga je sada veoma laka, od odlaganja e-poruka na osnovu vremenskih zona do poboljšanja načina na koji klijenti posluju.“

Elaiza B

Senior Consultant + Flow Enthusiast

Slika na kojoj je Sandy

„Lako je započeti posao, kreirati korisne aplikacije i tokove posla uz jako malo truda.“

Sandy U

Technical Evangelist + Master Explainer

Slika na kojoj je Joe

„Lako mogu da pozovem više tokova podataka, čime smanjujem obim posla i trud koji ulažem.“

Joe U

Senior Power Platform Developer and Consultant + Automation Boss

Slika na kojoj je Keith

„Power Automate mi pomaže da uštedim puno vremena. Daje mi podršku kad god mi je laptop zatvoren. Koristim Power Automate bukvalno za sve, od ETL zadataka do slanja sjajnih izveštaja o ukupnim vrednostima.“

Keith W

Solutions Architect + Process Fixer

Istražite Power Automate predloške

Počnite odmah da automatizujete uobičajene poslovne procese pomoću hiljada unapred napravljenih predložaka.

Ostvarite prednost nad konkurencijom povezivanjem svih podataka

Povežite tokove posla sa stotinama izvora podataka pomoću biblioteke konektora i usluge Microsoft Dataverse kako biste lakše objedinili podatke u jedan izvor i otkrivali uvide, ali i prilagodili i proširili Microsoft 365, Dynamics 365 i Azure mogućnosti.

Azure logotip

Ubrzajte razvoj toka posla uz Azure

Proširite Power Automate uslugom Azure da biste brže pravili automatizovana rešenja. Besprekorno skalirajte automatizaciju u oblaku na Azure virtuelnim mašinama (VM) kako biste smanjili broj internih odobrenja i troškove nenadgledanih RPA instanci. Osim toga, počnite da modelujete procese tako što ćete se povezati sa svim svojim podacima u usluzi Azure i pružiti timovima za razvoj opcije za poboljšanje komunikacije pomoću Power Automate konektora, kao što su Azure DevOps konektori.

Moćni sami. Još bolji zajedno.

Pravite moćna kompletna poslovna rešenja povezivanjem usluge Power Automate na celoj platformi Microsoft Power Platform, kao i sa Microsoft 365, Dynamics 365, Azure i stotinama drugih aplikacija da biste podsticali inovacije u organizaciji.

 Power Apps powerapps

Power Apps

Pravite aplikacije za svega nekoliko sati, a ne meseci, koje se lako povezuju sa podacima, koriste izraze nalik onima u programu Excel za dodavanje logike i mogu da se pokreću na vebu, kao i na iOS i Android uređajima.

 Power Apps powerbi

Power BI

Objedinite podatke iz mnogo izvora da biste kreirali interaktivne, sveobuhvatne kontrolne table i izveštaje koji pružaju operativne uvide i poboljšavaju poslovne rezultate.

 Power Apps powervirtualagents

Power Virtual Agents

Jednostavno pravite robote za ćaskanje da biste kreirali bogato iskustvo razgovora sa klijentima i zaposlenima i to bez kodiranja.

 Power Apps powerpages

Power Pages

Brzo pravite i pokrećite prilagođene poslovne veb-lokacije koje zahtevaju nisko kodiranje i uz koje ćete objediniti podatke i povezati klijente sa važnim informacijama i uslugama.

Logotip pridruživanja zajednici

Pridružite se zajednici i dobićete podršku i savete

Povežite se sa desetinama hiljada članova Power Automate zajednice širom sveta i dobijajte dragocene uvide i savete od Power Automate tima.

Istražite Power Automate

Pogledajte kako vam Power Automate pomaže da automatizujete poslovne procese i povećate produktivnost.

Unesite važeću adresu e-pošte.

Žao nam je, došlo je do greške. Pokušajte ponovo.

Preuzmite naše aplikacije

* Ova vremenski ograničena ponuda dostupna je do 31. marta 2023. komercijalnim klijentima preko kanala količinskog licenciranja (VL) i dobavljača rešenja u oblaku (CSP). Ponuda je dostupna i putem usluge Web Direct korisnicima koji imaju pristup Microsoft 365 centru administracije, kao i ulogama globalnog administratora ili administratora za naplatu. Ponuda se odnosi samo na nove klijente, koji su definisani kao osobe koje nemaju plaćene licence u trenutku kupovine. Besplatne licence kao što su probne licence nisu razlog za isključenje korisnika. Potrebna je 12-mesečna kupovina, a ovu ponudu nije moguće kombinovati sa drugim ponudama. Klijenti iz komercijalnog i javnog sektora koji ispunjavaju uslove mogu da dobiju veći popust od 40%. Prikaži detalje.