Уштедите 25 процената на ефикасној аутоматизацији токова посла

Нови клијенти могу да добију попуст од 25 процената током прве године коришћења Microsoft Power Automate плана по кориснику са надгледаном роботском аутоматизацијом процеса и/или Microsoft Power Apps плана по кориснику.*

Елиминишите задатке који се понављају, унапредите процесе и урадите више користећи мање ресурса

Coca-Cola боца са уштедом од 25 процената

Управљање брзим развојем

Компанија Coca-Cola United је одржала корак са великом експанзијом тиме што је поједноставила и аутоматизовала операције и правила иновативна решења.

Прочитајте како
T-Mobile је уштедео 25 процената

Смањите време које се троши на обављање ручних задатака

Компанија T-Mobile је уштедела 600 FTE сати годишње користећи RPA за обављање процеса који се понављају.

Прочитајте како
illimity Bank је уштедела 25 процената

Штедите више уз приступ подацима у реалном времену

illimity Bank је уштедела 15 сати месечно рада запослених поједностављивањем, унапређењем и аутоматизацијом процеса одобравања кредита.

Прочитајте како

Подаци показују да Microsoft Power Platform побољшава пословне резултате

Сазнајте како ваша организација може да напредује ако запослене оснажујете да креирају решења за себе и друге користећи Microsoft Power Platform.

140 процената

ROI током три године

8,32 милиона USD

Нето садашње вредности

Наведени подаци из нарученог истраживања Total Economic Impact™ из августа 2022. године, које је спровела компанија Forrester Consulting, указују на трогодишњи ROI и нето садашњу вредност (NPV) усвајања премијум могућности услуге Microsoft Power Platform.

*Ова временски ограничена понуда доступна је до 31. марта 2023. комерцијалним клијентима преко канала количинског лиценцирања (VL) и добављача решења за облак (CSP). Понуда је доступна и путем услуге Web Direct корисницима који имају приступ Microsoft 365 центру администрације, као и улогама глобалног администратора или администратора за наплату. Понуда се односи само на нове клијенте, који су дефинисани као особе које немају плаћене лиценце у тренутку куповине. Бесплатне лиценце као што су пробне лиценце нису разлог за искључење корисника. Не може се комбиновати са другим понудама. Прикажи детаље.