Побољшање токова посла уз AI Builder
Побољшање токова посла уз AI Builder
Побољшање токова посла уз AI Builder

Побољшање токова посла уз AI Builder

Уведите интелигентну аутоматизацију у пословне процесе помоћу вештачке интелигенције која се лако обучава и конфигурише у услузи Power Automate.

Побољшање токова посла уз AI Builder

Уведите интелигентну аутоматизацију у пословне процесе помоћу вештачке интелигенције која се лако обучава и конфигурише у услузи Power Automate.

Откријте најновија побољшања обраде образаца у услузи AI Builder

Сазнајте више

Сада лако извуците документацију о идентитету помоћу услуге AI Builder

Сазнајте више

Омогућите свима рад са вештачком интелигенцијом

Омогућите свима у организацији, без обзира на техничко знање, да додају могућности вештачке интелигенције у токове који креирају и користе.

Једноставно додавање вештачке интелигенције у токове посла

Једноставно додавање вештачке интелигенције у токове

Брзо правите, обучавајте и објављујте моделе вештачке интелигенције без писања иједног реда кода, помоћу предложака и вођеног процеса или брзо уградите унапред направљене компоненте директно у токове.

Аутоматизација докумената коришћењем услуге Power Automate

Искористите предности интелигентне аутоматизације докумената

Брзо обрађујте било који тип обрасца помоћу аутоматизације докумената. Издвајајте податке из докумената добијених е-поштом помоћу алатке AI Builder, ускладите поступак уз Power Automate и олакшајте прегледе и одобрења уз Power Apps.

Повећање ефикасности у целој организацији

Повећање ефикасности у целој организацији

Помоћу једноставног, интуитивног интерфејса брзо поједноставите задатке помоћу модела вештачке интелигенције, као што су предвиђање, обрада образаца, откривање објеката, класификација категорија и издвајање ентитета. Одмах постаните продуктивни помоћу унапред направљених сценарија вештачке интелигенције, укључујући читач визиткарти, класификацију категорије (верзија за преглед), издвајање ентитета, читач идентификационих докумената (верзија за преглед), издвајање кључних фраза, откривање језика, обраду признаница (верзија за преглед), анализу расположења, препознавање текста и превод текста.

Аутоматизација токова посла и апликација

Усредсредите се на посао велике вредности аутоматизацијом дуготрајних ручних процеса помоћу алатке AI Builder и могућности роботске аутоматизације процеса (RPA) у услузи Power Automate. Брзо приступајте AI Builder компонентама у услузи Microsoft Power Apps да бисте издвајали текстуалне и визуелне информације помоћу камере или са доступних слика и из докумената.

Остваривање вредности из података

Остваривање вредности из података

Направљен помоћу сјајних Azure AI могућности, AI Builder у услузи Power Automate вам омогућава да обучавате и правите моделе без кодирања и побољшате интелигенцију пословних апликација помоћу података у системима Dynamics 365 и Microsoft 365, као и са платформе Microsoft Dataverse.

Како клијенти користе AI Builder

G&J Pepsi логотип
„Уз AI Builder и Power Automate можемо да растеретимо запослене већине послова који се обављају ручно, попут рачуноводства и контроле. Процес контроле је сада аутоматизован помоћу апликације Power Apps и обученог модела вештачке интелигенције које користи контролор у продавници, будући да Power Automate управља нивоима залиха скоро у реалном времену.“

Eric McKinney
Enterprise Business Systems Manager, G&J Pepsi

Hexion логотип
„Компоненте Microsoft Power Platform и AI Builder омогућиле су нам да пословним партнерима за маркетинг и продају брзо испоручимо иновативно и добро интегрисано решење у оквиру платформе Dynamics 365. Она представља прекретницу у овом новом свету који захтева брзу испоруку апликација.“

Jim Parker
Web and Collaboration Service Manager, Hexion

Пређите на следећи корак

Додајте вештачку интелигенцију у процесе комбиновањем услуга AI Builder и Power Automate. Power Automate планови са технологијом RPA укључују 5000 AI Builder кредита за услуге месечно. AI Builder је такође доступан као додатак за све планове.

Истражите додатне ресурсе

Сазнајте више

Приступајте информацијама самопомоћи и водичима са упутствима да бисте искористили AI Builder на најбољи начин.

Прегледајте документацију

Почните да користите AI Builder

Прегледајте различите модуле за учење да бисте почели да усавршавате вештине.

Истражите самостално учење