Истакнута слика

Уведите вештачку интелигенцију у аутоматизацију помоћу услуге AI Builder

Креирајте интелигентну аутоматизацију и пронађите увиде тако што ћете изградити прилагођене моделе вештачке интелигенције у оквиру услуге Power Automate.

Правите моделе вештачке интелигенције у само неколико минута

Једноставно за креирање

Омогућите свима да развијају моделе вештачке интелигенције и управљају њима уз детаљне смернице и поједностављено управљање и усаглашеност.

Лако се повезује

Примените вештачку интелигенцију на све изворе података користећи библиотеку са преко 500 конектора укључујући оне за Microsoft 365 и Dynamics 365.

Лако се проширује

Дајте програмерима алатке за брзо проширење могућности вештачке интелигенције на Azure API-је помоћу уграђених конектора.

Омогућите свима рад са вештачком интелигенцијом

Разумевање и обрада текста

Брзо правите, обучавајте и објављујте моделе вештачке интелигенције без писања иједног реда кода, помоћу предложака и вођеног процеса или брзо уградите унапред направљене компоненте директно у токове.

Откривање и обрада објеката на сликама

Брзо обрађујте било који тип обрасца помоћу интелигентне аутоматизације докумената. Издвајајте податке из докумената добијених е-поштом помоћу алатке AI Builder, ускладите поступак уз Power Automate и олакшајте прегледе и одобрења уз Power Apps.

Предвиђање пословних резултата

Брзо поједноставите задатке помоћу модела вештачке интелигенције, као што су предвиђање, обрада образаца, откривање објеката, класификација категорија и издвајање ентитета користећи једноставан, интуитивни интерфејс. Будите продуктивнији помоћу унапред направљених сценарија вештачке интелигенције, као што су читач визиткарти, класификација категорија (верзија за преглед) или препознавање текста и превод.

Лако анализирање расположења клијената

Пошто је AI Builder надограђен на Azure AI могућности и користи ваше податке у услугама Dynamics 365, Microsoft 365 и Microsoft Dataverse, можете да обучавате и правите моделе без кодирања и побољшате интелигенцију пословних апликација.

Како клијенти користе AI Builder

Sonae
Када сам открио да AI Builder може да научи да чита PDF слике и извлачи потребне информације, брзо и лако сам га уврстио у наше критично решење. Успели смо да... имамо решење које је потпуно аутоматизовано и без грешака.

Edgar Simoes
Projects IT4HR Analyst, Sonae

Ingram Micro
То је природно прерасло у [наше] коришћење аутоматизације и могућности вештачке интелигенције како бисмо ослободили сараднике у продаји да се ангажују са клијентима и заједно брже остваре успех.

James Annes
US Vice President of Business Operations and Transformation, Ingram Micro

QuoteWizard
Ослањамо се на Microsoft Power Automate да побољшамо процесе и да помогнемо нашим инжењерима да се фокусирају на вредније послове.

Joseph Springer
Senior Director of Technology, QuoteWizard

Hexion
Компоненте услуга Microsoft Power Platform и AI Builder омогућиле су нам да партнерима у пословима маркетинга и продаје брзо пружимо иновативно и добро интегрисано решење у оквиру платформе Dynamics 365. Та платформа је прекретница у овом новом свету који захтева брзу испоруку апликација.

Jim Parker
Web and Collaboration Service Manager, Hexion

* Ова временски ограничена понуда доступна је до 31. марта 2023. комерцијалним клијентима преко канала количинског лиценцирања (VL) и добављача решења у облаку (CSP). Понуда је доступна и путем услуге Web Direct корисницима који имају приступ Microsoft 365 центру администрације, као и улогама глобалног администратора или администратора за наплату. Понуда се односи само на нове клијенте, који су дефинисани као особе које немају плаћене лиценце у тренутку куповине. Бесплатне лиценце као што су пробне лиценце нису разлог за искључење корисника. Потребна је 12-месечна куповина, а ову понуду није могуће комбиновати са другим понудама. Клијенти из комерцијалног и јавног сектора који испуњавају услове могу да добију већи попуст од 40%. Прикажи детаље.