Истакнута слика

Уведите вештачку интелигенцију у аутоматизацију помоћу услуге AI Builder

Креирајте интелигентну аутоматизацију и пронађите увиде тако што ћете изградити прилагођене моделе вештачке интелигенције у оквиру услуге Power Automate.

Правите моделе вештачке интелигенције у само неколико минута

Једноставно за креирање

Омогућите свима да развијају моделе вештачке интелигенције и управљају њима уз детаљне смернице и поједностављено управљање и усаглашеност.

Лако се повезује

Примените вештачку интелигенцију на све изворе података користећи библиотеку са преко 500 конектора укључујући оне за Microsoft 365 и Dynamics 365.

Лако се проширује

Дајте програмерима алатке за брзо проширење могућности вештачке интелигенције на Azure API-је помоћу уграђених конектора.

Омогућите свима рад са вештачком интелигенцијом

Разумевање и обрада текста

Брзо правите, обучавајте и објављујте моделе вештачке интелигенције без писања иједног реда кода, помоћу предложака и вођеног процеса или брзо уградите унапред направљене компоненте директно у токове.

Откривање и обрада објеката на сликама

Брзо обрађујте било који тип обрасца помоћу интелигентне аутоматизације докумената. Издвајајте податке из докумената добијених е-поштом помоћу алатке AI Builder, ускладите поступак уз Power Automate и олакшајте прегледе и одобрења уз Power Apps.

Предвиђање пословних резултата

Брзо поједноставите задатке помоћу модела вештачке интелигенције, као што су предвиђање, обрада образаца, откривање објеката, класификација категорија и издвајање ентитета користећи једноставан, интуитивни интерфејс. Будите продуктивнији помоћу унапред направљених сценарија вештачке интелигенције, као што су читач визиткарти, класификација категорија (верзија за преглед) или препознавање текста и превод.

Лако анализирање расположења клијената

Пошто је AI Builder надограђен на Azure AI могућности и користи ваше податке у услугама Dynamics 365, Microsoft 365 и Microsoft Dataverse, можете да обучавате и правите моделе без кодирања и побољшате интелигенцију пословних апликација.

Како клијенти користе AI Builder

„Једном када сам открио да AI Builder може да научи да чита PDF слике и извлачи потребне информације, било је брзо и лако да их уврстимо у наше критично решење. Успели смо да... имамо решење које је потпуно аутоматизовано и без грешака.“

Edgar Simoes
Projects IT4HR Analyst, Sonae

„То би природно био напредак [нама] ако користимо аутоматизацију и могућности вештачке интелигенције да ослободимо наше сараднике у продаји како би могли да комуницирају са клијентима и заједно, брже воде ка успеху.“

James Annes
US Vice President of Business Operations and Transformation, Ingram Micro

„Ослањамо се на Microsoft Power Automate да побољшамо процесе и да помогнемо нашим инжењерима да се фокусирају на посао веће вредности.“

Joseph Springer
Senior Director of Technology, QuoteWizard

„Компоненте услуга Microsoft Power Platform и AI Builder омогућиле су нам да пословним партнерима за маркетинг и продају брзо испоручимо иновативно и добро интегрисано решење у оквиру платформе Dynamics 365. Она представља прекретницу у овом новом свету који захтева брзу испоруку апликација.“

Jim Parker
Web and Collaboration Service Manager, Hexion

Сазнајте више о алатки AI Builder

Слика водича са упутствима да на најбољи начин искористите AI Builder

Приступајте информацијама самопомоћи и водичима са упутствима како бисте на најбољи начин искористили AI Builder.

Слика различитих модула за учење својим темпом за AI Builder

Прегледајте различите модуле за учење да бисте почели да усавршавате вештине.