Истакнута слика

Уведите вештачку интелигенцију у аутоматизацију помоћу услуге AI Builder

Креирајте интелигентну аутоматизацију и пронађите увиде тако што ћете изградити прилагођене моделе вештачке интелигенције у оквиру услуге Power Automate.

Правите моделе вештачке интелигенције у само неколико минута

Једноставно за креирање

Омогућите свима да развијају моделе вештачке интелигенције и управљају њима уз детаљне смернице и поједностављено управљање и усаглашеност.

Лако се повезује

Примените вештачку интелигенцију на све изворе података користећи библиотеку са преко 500 конектора укључујући оне за Microsoft 365 и Dynamics 365.

Лако се проширује

Дајте програмерима алатке за брзо проширење могућности вештачке интелигенције на Azure API-је помоћу уграђених конектора.

Побољшајте токове посла уз GPT

Правите моћније аутоматизације

Побољшајте могућности аутоматизације користећи напредне моделе вештачке интелигенције, укључујући GPT, помоћу услуге Azure OpenAI Service.

Генерисање текста

Убрзајте креирање садржаја помоћу текста који генерише вештачка интелигенција, а који може да прође као текст који је написала особа, на основу скупа упутстава. Користите различите предлошке за различите случајеве употребе као што су креативни садржај и разговори са о роботом за ћаскање.

Одговарање на питања

Уштедите време и ресурсе аутоматизацијом процеса одговарања на питања уз роботе који брзо проналазе тачне и релевантне информације.

слика лаптоп рачунара и мобилног уређаја која представља предлошке резимирања

Резимирање текста

Побољшајте продуктивност и ефикасност помоћу предложака резимирања (у верзији за преглед) како бисте анализирали и класификовали дугачке документе, е-поруке и кластере текста.

Оснажите све за рад са вештачком интелигенцијом

Разумевање и обрада текста

Брзо правите, обучавајте и објављујте моделе вештачке интелигенције без писања иједног реда кода, помоћу предложака и вођеног процеса или брзо уградите унапред направљене компоненте директно у токове.

Откривање и обрада објеката на сликама

Брзо обрађујте било који тип обрасца помоћу интелигентне аутоматизације докумената. Издвајајте податке из докумената добијених е-поштом помоћу алатке AI Builder, ускладите поступак уз Power Automate и олакшајте прегледе и одобрења уз Power Apps.

Предвиђање пословних резултата

Брзо поједноставите задатке помоћу модела вештачке интелигенције, као што су предвиђање, обрада образаца, откривање објеката, класификација категорија и издвајање ентитета користећи једноставан, интуитивни интерфејс. Будите продуктивнији помоћу унапред направљених сценарија вештачке интелигенције, као што су читач визиткарти, класификација категорија (верзија за преглед) или препознавање текста и превод.

Лако анализирање расположења клијената

Пошто је AI Builder надограђен на Azure AI могућности и користи ваше податке у услугама Dynamics 365, Microsoft 365 и Microsoft Dataverse, можете да обучавате и правите моделе без кодирања и побољшате интелигенцију пословних апликација.

Како клијенти користе AI Builder

Sonae
Када сам открио да AI Builder може да научи да чита PDF слике и извлачи потребне информације, брзо и лако сам га уврстио у наше критично решење. Успели смо да... имамо решење које је потпуно аутоматизовано и без грешака.

Edgar Simoes
Projects IT4HR Analyst, Sonae

Ingram Micro
То је природно прерасло у [наше] коришћење аутоматизације и могућности вештачке интелигенције како бисмо ослободили сараднике у продаји да се ангажују са клијентима и заједно брже остваре успех.

James Annes
US Vice President of Business Operations and Transformation, Ingram Micro

QuoteWizard
Ослањамо се на Microsoft Power Automate да побољшамо процесе и да помогнемо нашим инжењерима да се фокусирају на вредније послове.

Joseph Springer
Senior Director of Technology, QuoteWizard

Hexion
Компоненте услуга Microsoft Power Platform и AI Builder омогућиле су нам да партнерима у пословима маркетинга и продаје брзо пружимо иновативно и добро интегрисано решење у оквиру платформе Dynamics 365. Та платформа је прекретница у овом новом свету који захтева брзу испоруку апликација.

Jim Parker
Web and Collaboration Service Manager, Hexion