Истакнута слика на току почетне странице.

Водите рачуна о важним стварима.
Остало аутоматизујте.

Поједноставите задатке који се понављају и поступке без папира уз Microsoft Power Automate да бисте могли да се усредсредите на оно што је најважније.

Започните бесплатно

Microsoft Build: Сазнајте више о аутоматизацији путем аутоматског скалирања у облаку помоћу прегледа хостованих ненадгледаних RPA робота, побољшања услуге Process advisor и још много тога.

Прочитајте блог

Најављујемо најновија побољшања за AI Builder која програмерима нуде нове могућности вештачке интелигенције са мало кодирања.

Прочитајте блог

Претварање застарелих процеса у аутоматизоване

Откријте бољи начин да обављате послове у организацији.

Слика Power Automate извештаја

Брза и безбеднија аутоматизација

Омогућите свима да праве аутоматизоване процесе са токовима у услузи Power Automate. Користите алатке са мало кодирања, са превлачењем и отпуштањем и на стотине унапред изграђених конектора који са лакоћом аутоматизују понављајуће, свакодневне задатке.

Повећајте ефикасност

Снимите и визуелизујте своје комплетне процесе уз Process Advisor, пружајући вођене препоруке за креирање токова и дубоких увида са којима није потребно нагађати шта треба аутоматизовати.

Побољшање токова посла уз вештачку интелигенцију

Нека ваша аутоматизација буде још паметнија уз AI Builder. Брзо обрађујте обрасце користећи аутоматизацију докумената, одобравајте процесе, детектујте слике и текст или креирајте помоћу унапред направљених модела.

Аутоматизујте било где. Било кад.

Проширите своје могућности аутоматизације на рачунаре, веб и мобилне уређаје помоћу Power Automate апликација.

Power Automate за стоне рачунаре

Креирајте токове за радну површину и управљајте њима у оперативном систему Windows.

Сазнајте више

Power Automate за мобилне уређаје

Креирајте токове у облаку и управљајте њима у покрету.

Сазнајте више

Power Automate за Web

Креирајте све аспекте ваших аутоматизација и управљајте њима са централног портала.

Сазнајте више

Power Automate за Microsoft Teams

Креирајте токовима у облаку и управљајте њима у чворишту за тимски рад.

Сазнајте више
Слика која приказује аутоматизацију у више поља

Откријте које решење за аутоматизацију је право за вас

Слика која приказује аутоматизацију у више поља

Прави клијенти. Прави резултати.

Илустрација позадине за Coca Cola Bottling Company

У великој мери вас решава прекомерног посла

Coca-Cola Bottling Company United користила је роботску аутоматизацију процеса за замену заморних поступака поручивања и фактурисања поједностављеним процесима.

Илустрација позадине за T - Mobile

Позивање иницијатива за одобрење

T-Mobile користи Power Automate за оркестрацију захтева за одобрење за нове промоције путем услуге Microsoft Teams, пратећи напредак помоћу Power BI контролних табли.

Илустрација позадине за Illimity

Скраћивање процеса обраде зајмова

Прва италијанска банка у облаку illimity је користила Power Automate да би брже одговарала на захтеве за зајмове и тако скратила време обраде за 15 сати месечно.

Илустрација позадине за Quote Wizard

Аутоматско упаривање талената и задатака

QuoteWizard је направио аутоматизовани систем који одговара тикетима за развој за прави таленат у право време и помаже компанији да побољша ефикасност.

Илустрација позадине за Capitol

Прелазак на платину помоћу аутоматизације

Capitol Music Group је смањила трошкове, поједноставила операције етикете и убрзала издавања, замењујући ручни унос података и прекинутих података.

Препознат као лидер

gartner

Сазнајте зашто је компанија Microsoft именована за лидера у издању за 2021. годину публикације Gartner® Magic Quadrant™ for Robotic Process Automation (RPA).1

Прочитајте извештај

Сазнајте како да аутоматизујете пословне процесе помоћу технологија које укључују роботску аутоматизацију процеса како бисте задовољили потребе пословања које се стално мењају.

Прочитајте извештај
forrester

Сазнајте зашто је компанија Microsoft именована за лидера у публикацији The Forrester Wave™: Robotic Process Automation, Q1 2021.

Прочитајте извештај

Откријте зашто је компанија Microsoft именована за лидера у публикацији The Forrester Wave™: Digital Process Automation Software, Q4 2021.

Прочитајте извештај

1 Gartner, Magic Quadrant for Robotic Process Automation, 26 July 2021, Saikat Ray et al.

GARTNER и Magic Quadrant су регистровани жигови и ознаке услуга компаније Gartner, Inc. и/или њених подружница у САД и широм света и овде се користе уз дозволу. Сва права задржана.

Forrester логотип

Power Automate покреће пословну трансформацију

Сазнајте како су предузећа смањила трошкове развоја и повећала укупну ефикасност користећи Power Automate у овом нарученом Total Economic Impact™ истраживању.

199%

ROI током 3 године


1,41 мил USD

Уштеда времена радника током 3 године, након примене остварене продуктивности од 50%


27,4%

Смањен број грешака због повећане аутоматизације

Резултати су засновани на анкетираним клијентима сложене организације. Total Economic Impact™ услуге Power Automate, наручено истраживање које је спровео Forrester Consulting априла 2020.

Како људи свуда ефикасно подстичу ефикасност токовима

Слика на којој је Nick

„Аутоматизујем већину функција ланца снабдевања. Напокон могу да видим податке који утичу на нашу организацију и уносим промене на основу њих.“

Nick G

Power Platform Developer + Data Modeler

Слика на којој је Elaiza

„Аутоматизација различитих апликација и услуга је сада веома лака, од одлагања е-порука на основу временских зона до побољшања начина на који клијенти послују.“

Elaiza B

Senior Consultant + Flow Enthusiast

Слика на којој је Sandy

„Лако је започети посао, креирати корисне апликације и токове посла уз јако мало труда.“

Sandy U

Technical Evangelist + Master Explainer

Слика на којој је Joe

„Лако могу да позовем више токова података, чиме смањујем обим посла и труд који улажем.“

Joe U

Senior Power Platform Developer and Consultant + Automation Boss

Слика на којој је Keith

„Power Automate ми помаже да уштедим пуно времена. Даје ми подршку кад год ми је лаптоп затворен. Користим Power Automate буквално за све, од ETL задатака до слања сјајних извештаја о укупним вредностима.“

Keith W

Solutions Architect + Process Fixer

Истражите Power Automate предлошке

Почните одмах да аутоматизујете уобичајене пословне процесе помоћу хиљада унапред направљених предложака.

Остварите предност над конкуренцијом повезивањем свих података

Повежите токове посла са стотинама извора података помоћу библиотеке конектора и услуге Microsoft Dataverse како бисте лакше објединили податке у један извор и откривали увиде, али и прилагодили и проширили Microsoft 365, Dynamics 365 и Azure могућности.

Azure логотип

Убрзајте развој тока посла уз Azure

Проширите Power Automate услугом Azure да бисте брже правили аутоматизована решења. Беспрекорно скалирајте аутоматизацију у облаку на Azure виртуелним машинама (ВМ) како бисте смањили број интерних одобрења и трошкове ненадгледаних RPA инстанци. Осим тога, почните да моделујете процесе тако што ћете се повезати са свим својим подацима у услузи Azure и пружити тимовима за развој опције за побољшање комуникације помоћу Power Automate конектора, као што су Azure DevOps конектори.

Моћни сами. Још бољи заједно.

Правите моћна комплетна пословна решења повезивањем услуге Power Automate на целој платформи Microsoft Power Platform, као и са Microsoft 365, Dynamics 365, Azure и стотинама других апликација да бисте подстицали иновације у организацији.

 Power Apps powerapps

Power Apps

Правите апликације за свега неколико сати, а не месеци, које се лако повезују са подацима, користе изразе налик онима у програму Excel за додавање логике и могу да се покрећу на вебу, као и на iOS и Android уређајима.

 Power Apps powerbi

Power BI

Обједините податке из много извора да бисте креирали интерактивне, свеобухватне контролне табле и извештаје који пружају оперативне увиде и побољшавају пословне резултате.

 Power Apps powervirtualagents

Power Virtual Agents

Једноставно правите роботе за ћаскање да бисте креирали богато искуство разговора са клијентима и запосленима и то без кодирања.

 Power Apps powerpages

Power Pages

Брзо правите и покрећите прилагођене пословне веб-локације које захтевају мало програмирања – обједините податке и повежите клијенте са важним информацијама и услугама.

Логотип придруживања заједници

Придружите се заједници и добићете подршку и савете

Повежите се са десетинама хиљада чланова Power Automate заједнице широм света и добијајте драгоцене увиде и савете од Power Automate тима.

Истражите Power Automate

Погледајте како вам Power Automate помаже да аутоматизујете пословне процесе и повећате продуктивност.

Унесите важећу адресу е-поште.

Жао нам је, дошло је до грешке. Покушајте поново.

Преузмите апликацију за мобилне уређаје