Истакнута слика на току почетне странице.

Водите рачуна о важним стварима.
Остало аутоматизујте.

Streamline repetitive tasks and business processes with Microsoft Power Automate—so you can focus your attention where it’s needed most.

Започните бесплатно

Microsoft Build: Сазнајте више о аутоматизацији путем аутоматског скалирања у облаку помоћу прегледа хостованих ненадгледаних RPA робота, побољшања услуге Process advisor и још много тога.

Прочитајте блог

Најављујемо најновија побољшања за AI Builder која програмерима нуде нове могућности вештачке интелигенције са мало кодирања.

Прочитајте блог

Претварање застарелих процеса у аутоматизоване

Откријте бољи начин да обављате послове у организацији.

Слика Power Automate извештаја

Брза и безбеднија аутоматизација

Empower everyone to build automated processes using low-code, drag-and-drop tools. With hundreds of pre-built connectors, thousands of templates, and AI assistance, it’s easy to automate repetitive tasks.

Повећајте ефикасност

Record and visualize end-to-end processes using process and task mining with Process Advisor. It takes the guesswork out of what to automate by providing guided recommendations for creating flows.

Побољшање токова посла уз вештачку интелигенцију

Make your automations even smarter using AI Builder. Quickly process forms using document automation, plus process approvals, detect images and text, or create with prebuilt models.

Аутоматизујте било где. Било кад.

Проширите своје могућности аутоматизације на рачунаре, веб и мобилне уређаје помоћу Power Automate апликација.

Power Automate за стоне рачунаре

Креирајте токове за радну површину и управљајте њима у оперативном систему Windows.

Сазнајте више

Power Automate за мобилне уређаје

Run and manage cloud flows on the go.

Преузмите одмах

Power Automate за Web

Креирајте све аспекте ваших аутоматизација и управљајте њима са централног портала.

Сазнајте више

Power Automate за Microsoft Teams

Креирајте токовима у облаку и управљајте њима у чворишту за тимски рад.

Сазнајте више
Слика која приказује аутоматизацију у више поља

Откријте које решење за аутоматизацију је право за вас

Слика која приказује аутоматизацију у више поља

Прави клијенти. Прави резултати.

Илустрација позадине за Coca Cola Bottling Company

У великој мери вас решава прекомерног посла

Coca-Cola Bottling Company United користила је роботску аутоматизацију процеса за замену заморних поступака поручивања и фактурисања поједностављеним процесима.

Илустрација позадине за T - Mobile

Embracing low code to optimize processes

T-Mobile makes Microsoft Power Platform available to all employees and encourages them to create their own businesses solutions, providing guidance as needed.

Илустрација позадине за Illimity

Скраћивање процеса обраде зајмова

Прва италијанска банка у облаку illimity је користила Power Automate да би брже одговарала на захтеве за зајмове и тако скратила време обраде за 15 сати месечно.

Илустрација позадине за Quote Wizard

Аутоматско упаривање талената и задатака

QuoteWizard је направио аутоматизовани систем који одговара тикетима за развој за прави таленат у право време и помаже компанији да побољша ефикасност.

Илустрација позадине за Capitol

Прелазак на платину помоћу аутоматизације

Capitol Music Group је смањила трошкове, поједноставила операције етикете и убрзала издавања, замењујући ручни унос података и прекинутих података.

Препознат као лидер

gartner

Сазнајте зашто је компанија Microsoft именована за лидера у издању за 2022. годину публикације Gartner® Magic Quadrant™ for Robotic Process Automation (RPA).1

Прочитајте извештај

1 Gartner, Magic Quadrant for Robotic Process Automation, 26 July 2022, Saikat Ray et al.

GARTNER и Magic Quadrant су регистровани жигови и ознаке услуга компаније Gartner, Inc. и/или њених подружница у САД и широм света и овде се користе уз дозволу. Сва права задржана.

Gartner не препоручује ниједног добављача, производ или услугу описане у својим истраживачким публикацијама и не саветује кориснике технологије да бирају само оне добављаче са највећим оценама или другим особеностима. Gartner истраживачке публикације се састоје од мишљења о истраживачкој организацији компаније Gartner и не треба их тумачити као фактичке тврдње. Gartner се одриче свих гаранција, изражених или имплицираних, у вези са овим истраживањем, укључујући све гаранције о могућности продаје или прикладности за одређену сврху.

Forrester логотип

Power Automate покреће пословну трансформацију

Сазнајте како су предузећа смањила трошкове развоја и повећала укупну ефикасност користећи Power Automate у овом нарученом Total Economic Impact™ истраживању.

199%

ROI током 3 године


1,41 мил USD

Уштеда времена радника током 3 године, након примене остварене продуктивности од 50%


27,4%

Смањен број грешака због повећане аутоматизације

Резултати су засновани на анкетираним клијентима сложене организације. Total Economic Impact™ услуге Power Automate, наручено истраживање које је спровео Forrester Consulting априла 2020.

Како људи свуда ефикасно подстичу ефикасност токовима

Слика на којој је Nick

„Аутоматизујем већину функција ланца снабдевања. Напокон могу да видим податке који утичу на нашу организацију и уносим промене на основу њих.“

Nick G

Power Platform Developer + Data Modeler

Слика на којој је Elaiza

„Аутоматизација различитих апликација и услуга је сада веома лака, од одлагања е-порука на основу временских зона до побољшања начина на који клијенти послују.“

Elaiza B

Senior Consultant + Flow Enthusiast

Слика на којој је Sandy

„Лако је започети посао, креирати корисне апликације и токове посла уз јако мало труда.“

Sandy U

Technical Evangelist + Master Explainer

Слика на којој је Joe

„Лако могу да позовем више токова података, чиме смањујем обим посла и труд који улажем.“

Joe U

Senior Power Platform Developer and Consultant + Automation Boss

Слика на којој је Keith

„Power Automate ми помаже да уштедим пуно времена. Даје ми подршку кад год ми је лаптоп затворен. Користим Power Automate буквално за све, од ETL задатака до слања сјајних извештаја о укупним вредностима.“

Keith W

Solutions Architect + Process Fixer

Истражите Power Automate предлошке

Почните одмах да аутоматизујете уобичајене пословне процесе помоћу хиљада унапред направљених предложака.

Остварите предност над конкуренцијом повезивањем свих података

Повежите токове посла са стотинама извора података помоћу библиотеке конектора и услуге Microsoft Dataverse како бисте лакше објединили податке у један извор и откривали увиде, али и прилагодили и проширили Microsoft 365, Dynamics 365 и Azure могућности.

Azure логотип

Убрзајте развој тока посла уз Azure

Проширите Power Automate услугом Azure да бисте брже правили аутоматизована решења. Беспрекорно скалирајте аутоматизацију у облаку на Azure виртуелним машинама (ВМ) како бисте смањили број интерних одобрења и трошкове ненадгледаних RPA инстанци. Осим тога, почните да моделујете процесе тако што ћете се повезати са свим својим подацима у услузи Azure и пружити тимовима за развој опције за побољшање комуникације помоћу Power Automate конектора, као што су Azure DevOps конектори.

Моћни сами. Још бољи заједно.

Правите моћна комплетна пословна решења повезивањем услуге Power Automate на целој платформи Microsoft Power Platform, као и са Microsoft 365, Dynamics 365, Azure и стотинама других апликација да бисте подстицали иновације у организацији.

 Power Apps powerapps

Power Apps

Правите апликације за свега неколико сати, а не месеци, које се лако повезују са подацима, користе изразе налик онима у програму Excel за додавање логике и могу да се покрећу на вебу, као и на iOS и Android уређајима.

 Power Apps powerbi

Power BI

Обједините податке из много извора да бисте креирали интерактивне, свеобухватне контролне табле и извештаје који пружају оперативне увиде и побољшавају пословне резултате.

 Power Apps powervirtualagents

Power Virtual Agents

Једноставно правите роботе за ћаскање да бисте креирали богато искуство разговора са клијентима и запосленима и то без кодирања.

 Power Apps powerpages

Power Pages

Rapidly build and launch customized, low-code business websites—unifying your data and connecting customers to vital information and services.

Логотип придруживања заједници

Придружите се заједници и добићете подршку и савете

Повежите се са десетинама хиљада чланова Power Automate заједнице широм света и добијајте драгоцене увиде и савете од Power Automate тима.

Истражите Power Automate

Погледајте како вам Power Automate помаже да аутоматизујете пословне процесе и повећате продуктивност.

Унесите важећу адресу е-поште.

Жао нам је, дошло је до грешке. Покушајте поново.

Download our apps